Smith 4D MAG, skibrille, Black

Smith 4D MAG er den ultimative skibrille der rummer alt, hvad enhver skientusiast ønsker sig. Skibrillen er fremstillet på samme måde som den populære I/O MAG-serie med det lette og fleksible materiale, og hvor linsen sidder helt ud til kanten, så rammen ikke er synlig. Men 4D MAG adskiller sig med dens nye BirdsEye Vision™. Linserne er fremstillet således, at de runder mere end normalt i bunden af skibrillen, hvilket giver et bedre og større udsyn, uden at du behøver at flytte hovedet. 4D MAG giver faktisk 25 % mere udsyn end de andre briller fra I/O MAG-serien, og har et medium fit.

Skibrillerne kommer med to linser, som du super nemt kan skifte ved hjælp af det magnetiske system, hvor linsen sidder fast med 6 magnetfelter og to låse. For at skifte linse skal du blot, løsne de to låse i siderne, tage linsen ud, sætte den nye linse i, og låse igen - wupti så har du skiftet på meget få sekunder.

Linserne er dugfrie og sikrer dig de optimale forudsætninger under alle vejrforhold, og den fleksible Responsive Fit-ramme samt de 3 lag skum skaber en perfekt pasform til dit ansigt.

Smith 4D MAG kommer med en ChromaPop™ Sun Green Mirror linse til solskinsvejr og en ChromaPop™ Storm Rose Flash linse til overskyet og snevejr - så du altid er dækket ind uanset vejret. Smith linserne giver selvfølgelig 100 % UV beskyttelse.

ChromaPop™ teknologi filtrerer lys ud ved to specifikke bølgelængder, hvor øjnene har svært ved at adskille farver. Når linserne gør dette, kan du bedre se kontraster og konturer i sneen. Med en ChromaPop™- linse kan du altid se, hvordan sneen og bjerget bugter sig - selv når lysforholdene bliver svære.

Specifikationer og features:
Linser: ChromaPop™ Sun Green Mirror + ChromaPop™ Storm Rose Flash
BirdsEye Vision™
Trelags DriWix-skum giver komfortabelt fit
Hjelmkompatibel
Responsive Fit™-ramme der tilpasser sig dit ansigt
AirEvac™-ventilation
Inkl. microfiberpose med plads til ekstra linse
Magnetisk MAG-system gør linseskifte hurtigere end nogensinde
QuickFit rem med silikonesyning
TLT lens technology for krystalklart udsyn
5X™ dugfri inderlinse
Medium fit
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 2.199 DKK Spar 13%
DKK 1.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti