POC Zonula Clarity, sort

POC laver goggles med fokus på at forbedre skiløberens udsyn, så man ser flere kontraster og ujævnheder i sneen, kombineret med at sikkerheden UV-beskyttelsen er i top, så dine øjne er godt beskyttet.

Med POC Zonula får du et enormt bredt udsyn, hvor linsen har en torisk/sfærisks udformning, som givet et maksimalt udsyn i alle retninger. Brillen er lavet med et Medium/Large fit, så den passer almindelige og større ansigter.

Linsen på denne goggle er lavet med Carl Zeiss' populære Clarity teknologi, som på enestående vis fremhæver kontraster, så du nemmere kan se sneen og bjergets konturer, selv når lysforholdene er ekstra svære.

Den højteknologiske Clarity linse har fået en RI-PEL treatment, som gør den vand-, olie- og smudsafvisende. Ydersiden er også behandlet med et Anti-Scratch lag, så du undgår ridser. Indersiden af linsen er Anti-dug behandlet, hvilket gør at skibrillen ikke dugger til. Alt i alt, får du en linse i verdensklasse.

Skibrillen er lavet med en fleksibel ramme, som følger dit ansigts konturer og bevægelser i både varmt og koldt vejr. For at øge komforten er rammen belagt med en 3-lags skum/polstring, der skal sikre dig en behagelig pasform.

Der er tilføjet silikone på indersiden af remmen, så den ikke glider ned af skihjelmen. Det medfølger også en POC brillepose.

Rammen og remmen er lavet af 47 % biobaseret materialer, da POC har stor fokus på miljø og natur.

POC's linser inddeles i kategorierne 1-4, hvor 1 er til overskyet og snevejr, og 4 er til 100% sol og skyfrit. Denne goggle er udstyret med en alsidig Clarity Spektris Orange linse, som er en kategori 2 linse, der gør sig super godt i de fleste lysforhold, dette er altså en allround linse, som passer til de fleste dage. Linsen kan naturligvis nemt skiftes ud.

Specifikationer og features:
Torisk/sfærisk linse for bredere udsyn
Anti-dug behandlet
Anti-scratch behandlet
RI-PEL behandlet
Silikone på indersiden af remmen
3-lag skum for øget komfort
47 % biobaseret materialer
Let skifte af linse
Medium/Large Fit
Clarity Spektris Orange Kat. 2 linse (Mirror Spektris Orange - Base Lens: Coral - VLT: 22%)
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.499 DKK Spar 10%
DKK 1.339,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti