POC Lobes Clarity, hvid

POC Lobes Clarity er designet til at give maksimalt udsyn. Her får du et virkelig bredt synsfelt, hvilket skyldes den store brille, hvor linsen er sat fast udenpå selve rammen. Linsen er sfærisk hvilket gør, at lyset ikke forvrænges gennem den. Linsen er samtidig ridse-fri og anti-dug behandlet og så er der ventilationsåbninger, der yderligere sørger for, at der ikke kommer dug i skibrillen.

Skibrillen har en fleksibel ramme, som følger dit ansigts konturer og bevægelser i både varmt og koldt vejr. For at øge komforten er rammen belagt med tre lag skum/polstring, der skal sikre dig en behagelig pasform.

Linsen på denne goggle er fremstillet med Carl Zeiss’ helt nye Clarity teknologi, som på fremragende vis fremhæver kontraster, så du nemmere kan se sneen og bjergets konturer, selv når lysforholdene er ekstra svære. Det gør det både nemmere og sjovere at køre på ski.

Brillen leveres med en kvalitetslinse fra Carl Zeiss. Linsen er behandlet, så hverken vand, skidt, olie eller støv kan sætte sig på den. Denne goggle har en Clarity Spektris Orange linse, som er en kategori 2 linse, der gør sig godt i alt fra overskyet vejr til solskin. Linsen kan nemt skiftes ud.

Specifikationer og features
Sfærisk form for et bredere synsfelt
Yder- og inderlinse i top PC/CP kvalitet
Clarity Spektris Orange linse (kat. 2)
Fleksibel og behagelig ramme
Ridse- og dugfri linse
Tre-lags polstring på rammen
Silikone på indersiden af remmen, så den ikke glider af skihjelmen.
Large fit
VLT: 18 %
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.700 DKK Spar 38%
DKK 1.049,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti