Oakley Line Miner, PRIZM™, Sammy Carlson Signature

Modsat mange andre store goggles, hvor linsen sidder langt væk fra dit ansigt, har denne banebrydende skigoggle trukket linsen tættere på dit ansigt end på nogen anden skigoggle, hvilket sammen med det store linseareal giver et fantastisk perifært udsyn i alle retninger.

Det strømlinede design sikrer dig fuld hjelmkompatibilitet, og gogglen passer over de fleste hverdagsbriller. Linsen er dugforebyggende med dobbeltlinser og god ventilation, og den har Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som også modvirker dug.

Denne skigoggle leveres med en PRIZM™ Prizm Torch Iridium linse, som er en helt ny linse baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Med brillen medfølger en PRIZM™ Torch Iridium linse, som især er god i solskin og overskyet vejr. Det er muligt at købe nye linser til skibrillen, og det er nemt at udskifte dem, hvis man ønsker det.

Bemærk, at dette er den professionelle freeskier Sammy Carlsons signature edition, og at brillen derfor er designet af ham.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.569 DKK Spar 17%
DKK 1.299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti