Oakley Flight Deck XM, Prizm, Matte White

Oakley Flight Deck XM er en topskibrille i et moderne, rammeløst design oprindeligt inspireret af visiret på jagerpiloters hjelme. Skibrillen har et enormt linseareal og dermed også et stort perifært udsyn, både horisontalt og vertikalt.

Bemærk, at dette er Flight Deck XM modellen, som har et Medium Fit, der passer lidt bedre til mindre eller mellemstore ansigter, end den originale Flight Deck, som har et Large Fit.

Denne skigoggle kommer med en PRIZM™ linse, som er en helt ny linse baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Linsen er en dugforebyggende dobbeltlinse med god ventilation og Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som modvirker dug. Skibrillen er naturligvis kompatibel med langt de fleste skihjelme.

Skibrillen kommer med en PRIZM™ HI Pink Iridium linse, der giver dig optimale forudsætninger for at køre godt på ski i alt fra overskyet vejr til selv det tætteste snevejr. Det er muligt at købe nye linser til skibrillen, og det er nemt at udskifte dem, hvis man ønsker det.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 1.960 DKK Spar 28%
DKK 1.404,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1