⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Oakley Canopy, PRIZM™, Matte White

Oakley Canopy skibrillen er simpel og robust, og som navnet antyder, giver brillen dig et maksimalt synsfelt.

Gogglen egner sig således specielt godt til folk med store ansigter, samt til dem der er nødt til at have briller på, når de står på ski - eller til dig, der bare gerne vil have en ekstra stor goggle.

Brillen kommer med en PRIZM™ linse, som er en helt ny linse baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Linsen er en dugforebyggende dobbeltlinse med god ventilation og Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som modvirker dug.

Rammen er fremstillet i det stærke og fleksible O-Matter materiale, der effektivt beskytter dit ansigt. Rammen er desuden udstyret med 3 lag skum mod ansigtet, så gogglen er behagelig at have på hele dagen.

Skibrillen kommer med en PRIZM™ HI Pink Iridium linse, der giver dig optimale forudsætninger for at køre godt på ski i alt fra overskyet vejr til selv det tætteste snevejr. Det er muligt at købe nye linser til skibrillen, og det er nemt at udskifte dem, hvis man ønsker det.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.770,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti