Oakley Canopy, PRIZM™, Matte Black

Oakley Canopy skibrillen er simpel og robust, og som navnet antyder, giver brillen dig et maksimalt synsfelt.

Gogglen egner sig således specielt godt til folk med store ansigter, samt til dem der er nødt til at have briller på, når de står på ski - eller til dig, der bare gerne vil have en ekstra stor goggle.

Brillen leveres med en PRIZM™ linse, som er en helt ny linse baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM™ linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Linsen er en dugforebyggende dobbeltlinse med god ventilation og Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som modvirker dug.

Rammen er fremstillet i det stærke og fleksible O-Matter materiale, der effektivt beskytter dit ansigt. Rammen er desuden udstyret med 3 lag skum mod ansigtet, så gogglen er behagelig at have på hele dagen.

Brillen kommer med en PRIZM™ Torch Iridium linse, som er en god allround linse. Det er muligt at købe nye linser til skibrillen, og det er nemt at udskifte dem, hvis man ønsker det.

Specifikationer og features:
Linse: PRIZM™ Torch Iridium
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.770 DKK Spar 43%
DKK 999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti