Dragon X2s, Asymbol Iguchi, Lumalens

X2s er den lidt mindre version af Dragons flagskib - X2. Størrelsen er heldigvis den eneste forskel mellem de to goggles. Skibrillen har et medium fit og en sfærisk linse, som sikrer dig optimalt udsyn i alle retninger.

Skibrillen er pakket med et væld af ny teknologi, som alt sammen resulterer i fantastisk komfort, uovertruffet udsyn og brugervenlighed. Armored venting er et ventilationssystem, som holder ventilationskanalerne frie for sne og dermed dine briller fri for dug. Tre lag skum med microfleece lining gør brillen komfortabel for ansigtet. Brillen er naturligvis hjelmkompatibel og silikone på stroppen sikrer, at den bliver på plads.

Denne goggle kommer med en LUMALENS Green Ion linse til solskinsvejr og en LUMALENS Rose linse til snevejr – så er du dækket ind. De store cylindriske linser sikrer godt udsyn i alle retninger. Linserne er 100% UV-beskyttende og belagt med anti-dug coating på indersiden, så brillen aldrig dugger til.

LUMALENS er Dragons egen linseteknologi, som drastisk forbedrer kontrasten, farvedefinitionen og din opfattelse af dybde og konturer i alle lysforhold. Det betyder også, at dine øjne skal anstrenge sig meget mindre, når du kører på ski. Teknologien findes kun på Dragons allerbedste linser.

Dette er en Asymbol limited edition goggle, som er lavet i samarbejde med kunstnerkollektivet Asymbol. Pointen var at forene skigoggles med kunst for at vise den kreative frihed, som både skiløbere og kunstnere kan tage, på hver sin måde. Denne specifikke goggle er designet af den schweiziske kunstner Iuna Tinta hvis billeder har været udstillet på mange store kunstudstillinger verden over.

Specifikationer og features
LUMALENS Green Ion og LUMALENS Rose linser
100% UV-beskyttelse
Tre lag behageligt skum mod ansigtet
Hjelmkompatibel
Vand- og smudsafvisende
Ridse- og dugfri linse
Patenteret rammeløst design
Armored Venting
Medium fit
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.899 DKK Spar 15%
DKK 1.609,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti