Salomon XDR 84 Ti + Warden MCN 13

Salomon XDR 84 Ti er en all-mountain ski, der kan køres i alt slags terræn på bjerget. Skien er lavet med en progressiv rocker, som gør, at den flyder ovenpå i opkørt og tung sne samt pudder. Samtidig er udstyret med en titaniumsforstærkning, således at den forbliver stabil og holder sin stivhed på pisten, når man kommer op i høj fart. Det er med til at give et godt kantgreb og en bedre kontrol på pisten.

Det er skiens opbygning, der gør den meget alsidig og velegnet til hele bjerget, dog med mest fokus på pisten. Den er let at dreje på og kan grundet den lave vægt hurtig kastes fra kant til kant. Skien er altså ekstremt alsidig og manøvrevenlig.

Dette er en virkelig god ski, med masser af power.

Specifikationer og features
Dimensioner: 131 - 84 - 114 mm (179 cm)
Radius: 15 meter (179 cm)
All-mountain ski
All-terrain Rocker 2.0
Semi Sandwich opbygning
Fuld trækerne
Et lag titanium for bedre kantgreb

Binding: Warden MNC 13 - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 6.000 DKK Spar 33%
DKK 3.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti