Salomon TR Qst 85 + Warden 11

Salomon QST 85 er en all-mountain ski, der kan køres over hele bjerget i langt de fleste forhold. Den let øvede eller øvede skiløber, der primært kører pister, men som af og til stikker spidserne ud i den upræparerede sne, vil kunne have det sjovt på denne ski i mange år.

Skien er lavet med en progressiv rocker både for og bag på skien, som gør, at den flyder ovenpå i opkørt og tung sne samt pudder. Desuden gør den det nemt at kaste skien fra sving til sving, samtidigt med at rockeren i bagenden gør det muligt at få denne til at slippe, så du går fra at carve til at "slashe" svinget. Det er særligt praktisk, når sneen bliver dyb og blød.

Skien har en fuld trækere, hvilket gør, at skien giver godt igen i svingene. For at holde særligt spidserne mere stabile ved høj fart, har skien et lag basalt ovenpå trækernen. Det absorberer alle de små vibrationer og gør skien mere eftergivende at køre på.

Specifikationer og features
Dimensioner: 126 - 85 - 111 mm (169 cm)
Radius: 16 meter (169 cm)
All-mountain ski
All-terrain rocker 2.0
Fuld trækerne + basalt
Vægt (pr. ski): 1740 gram (169 cm)

Binding: Warden MNC 13 - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.599 DKK Spar 21%
DKK 3.599,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti