VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Salomon S/FORCE 11 + Z12 GW, grå/sort

Salomon S/FORCE 11 er en kraftfuld pisteski til den øvede skiløber, der vil have en ski, de kan stole på ved høj fart i alle forhold. Skien har en mellemlang venderadius og er således til dig, der både vil kunne lave lange og kortere sving ved høj fart.

Skien har en kerne af fleksibelt og let poppeltræ, der er forstærket med to lag titanal (legering af aluminium) på toppen. Det betyder, at skiens flex aktivt sender dig fra det ene sving til det andet, mens du stadig bibeholder en bundstabil ski ved høj fart. Full sandwich sidewalls giver et formidabelt kantgreb.

Skien har 15 % rocker i spidsen, hvilket betyder, at den starter med at bøje op lidt længere tilbage på skien. Det gør, at skien let kører over de små ujævnheder og desuden er meget mere medgørlig, når sneen bliver opkørt eller tung. Desuden hjælper den dig med at indlede svinget, så det bliver meget nemmere at kaste skien fra sving til sving.

Specifikationer og features:
Pisteski til øvet skiløber
15 % rocker i spidsen
Full sandwich sidewall
Fuld kerne af poppeltræ
Et lag titanal for bedre kantgreb
Dimensioner: 128 - 80 - 112 mm (længde 177 cm)
Radius: 16 meter

Binding: Z12 Walk - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Vi anbefaler, at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi, at du angiver et sted, hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk, at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.799 DKK Spar 31%
DKK 3.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti