Salomon Distance 80 + M10 GW

Salomon Distance 80 skiene er allmountain ski til den let øvede samt øvede skiløber. Det er skiene for dig der ønsker at kunne køre på hele bjerget, uden at skulle tænke på om de kan klare forholdene. Trækernen samt ABS sidewall ved for- og bagskien, giver dig et par ski med en rigtig god kontakt til sneen og som hjælper i svingene.

Der er rocker i både for- og bagskien. Det er med til at give dig den nødvendige opdrift når forholdene bliver løse eller du er kommet udenfor pisten. Det gør det let at kaste skiene fra et sving til det næste, men det gør det også til en leg når du kører i løst sne og har behov for at "slashe" svingene med bagskiene.

Skiene har fuld trækerne. Dette gør at skiene yder god stabilitet når der køres ved høj fart. Trækernen kombineret med den førnævnte rocker, giver dig et par ski som står rigtig stærkt på pisten, så du har så godt et greb som muligt.

Specifikationer og features:
Allmountain ski til let øvet/øvet skiløber
17 % rocker i spidsen
8 % rocker i bagskien
Semi sandwich sidewall
Fuld kerne af poppeltræ
Dimensioner: 126 - 80 - 108 mm (længde 170 cm)
Radius: 14 meter

Binding: M10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.399 DKK Spar 31%
DKK 2.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti