Salomon Distance 76 + M10 GW

Salomon Distance 76 skiene er en solid allmountain ski der yder rigtig godt på pisten. Skiene er perfekt til dig der leder efter et par ski du kan udvikle dig på og have i mange år. Allmountain egenskaberne gør at de er lette at styre ved de fleste forhold, om pisten er præpareret eller med løst sne.

Rocker i forskien er med til at give dig den nødvendige opdrift når forholdene bliver løse eller du er kommet udenfor pisten. Det gør det let at kaste skiene fra et sving til det næste, så du kan få det optimale ud af dit skiløb.

Skiene har fuld trækerne. Dette gør at skiene yder god stabilitet når der køres ved høj fart. Trækernen kombineret med den førnævnte rocker, giver dig et par ski som står rigtig stærkt på pisten, så du har så godt et greb som muligt.

Specifikationer og features:
Allmountain ski til let øvet skiløber
17 % rocker i spidsen
Semi sandwich sidewall
Fuld kerne af poppeltræ
Dimensioner: 122 - 76 - 104 mm (længde 170 cm)
Radius: 14 meter

Binding: M10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 4.199,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti