Rossignol Experience 86 TI K + NX12 GW

Den nye Experience serie er skabt med fokus på, at du skal få det maksimale ud af dine færdigheder og evner. Samt sørge for, at du føler dig sikker og stabil på bjerget, så det er dig som styrer skien og ikke omvendt. Den nye konstruktion gør, at du får en stabil ski som ikke klaprer i høj fart og som stadigvæk er let at kontrollere ved lav fart. Experience serien er en All-mountain ski, som er fantastisk både på de nypræparerede pister, samt i det opkørte og tunge sne, som du oplever sidst på dagen.

Experience er en 100% ECO-DESIGNED serie. Rossignol er bevidst om deres ansvar som producent, derfor har de i dag en fabrik, som kører på 100 % grøn og carbon-free energi. De har stor fokus på miljøet, derfor er der i alle Experience ski anvendt en PEFCTM-certificeret trækærne, 100 % genbrugsstål i kanterne, 15 % genbrugsmaterialer til topsheetet/toplaget af skien, 30 % genbrugsmaterialer i basen på skien. Desuden bliver skiene lavet i Europa på en fabrik, der siden 2006 har levet op til ISO 14001 certificeringen.

Experience 86 TI Konect er den perfekte All Resort ski, til dig som bare ønsker 1 par ski, som du kan køre i flere forskellige forhold. Nøgleordene for denne model er kontrol og power. Skien er lavet med et titanal lag, som sikrer at skien holder sig stabil i høj fart, når du ønsker at give den lidt gas, samtidigt sørger trækærnen og bredden på de 86 mm under foden for, at du får en alsidig ski der kan køres i alle forhold på pisten, samt udenfor i det tungere og dybere sne. Forenden af skien er lavet med Rossignols Drive Tip-design, som sørger for at du let og hurtigt kan indlede et nyt sving. Det er Drive tip-designet som samtidigt sørger for, sammen med et vibrationsdæmpende materiale, at skien holder sig stabil når du oplever opkørt eller hårdt terræn på eller udenfor pisten.

Alt i alt er Experience 86 TI en super alsidig ski, hvor du får en lav vægt samt masser af fleksibilitet da skiens bæredygtige trækærne, kombineret med et lag titanal, samt et hav af moderne features, sørger for at du får en legesyg ski, der kan køres i det tempo du ønsker, hvor du har maksimal kontrol. Du bestemmer altså selv, om du vil blæse ned af pisten med 100 km/t eller om du vil cruise i det opkørte. Den kan begge dele.

Specifikationer og features:
Allmountainski til let øvet/øvet skiløber
Vægt: 3,6 kg (167 cm), 4 kg (176 cm), 4,4 kg (185 cm)
Dimensioner: 132 - 86 - 120 (176)
Radius: 14 meter (v. 167 cm), 16 meter (v. 176 cm), 17 meter (v. 167 cm)
Drive Tip Solution
PEFC trækærne
Titanal lag
Premium Hardtop
Lavet i Europa på 100 % Carbon-Free maskiner

Binding: NX12 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.599 DKK Spar 14%
DKK 4.795,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti