Nordica Navigator 85

Dette er videreudviklingen af Nordicas store allmountain-satsning NRGY-serien, som tog markedet med storm. Kombinationen af en stabil og let ski og en allmountain form med rocker og en fornuftig bredde har vist sig at være perfekt til enhver skiløber, der kører pister i høj fart, og som af og til bevæger sig ud i offpisten. Denne ski har et godt greb i pisten og et super løft i puddersneen.

Skien er som skræddersyet til den let øvede/øvede skiløber, som kører i alt vejr og alle forhold. Når der er faldet lidt nysne om natten, hjælper skiens rocker i forenden dig med at holde spidserne ovenpå, og på pisten giver camberen dig en forbavsende stabilitet og kantgreb. Dette kommer dig også til gode, når sneen bliver blødt eller opkørt hen på dagen. Denne ski passer altså bedst til skiløberen, der bruger det meste af tiden på pisten, men som af og til tager en afstikker ud over pistekanten for at lege rundt.

Alt dette er opnået ved at give skien en fuld sandwich-konstruktion med en kerne af let poppel- og bøgetræ, som gør skien livlig og responsiv, og en plade af titanal, som gør skien stabil.

Specifikationer og features:
Sidecut: 123-85-109 (172 cm)
Svingradius: 15,5 meter (172 cm)
Binding: Free 11 FDT

Inkl. binding og montering af denne

Skien sendes med GLS, så er du ikke hjemme skal du angive alternativ leveringsadresse eller angive sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar). Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og alder samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "280 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres. Bemærk det tager typisk 1-3 dage før ski når frem.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.800 DKK Spar 44%
DKK 3.199,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti