Nordica Dobermann Spitfire TI

Nordica Dobermann Spitfire TI er en kraftfuld ski til den øvede skiløber, der elsker at køre hurtigt, og som har sin teknik nogenlunde på plads.

Skien er blandt andet udstyret med en fuld trækerne og to lag titanal, som sørger for, at skien giver godt igen i hvert eneste sving, samtidigt med at torsionsstivheden bliver høj og giver et fantastisk kantgreb. Så er du sikret både sjov og stabilitet, lige gyldigt hvor hurtigt du kører. Der er dog ingen tvivl om at skiens potentiale først kommer frem, når skien kommer op i fart og bliver lagt ned i et sving.

Specifikationer og features:
Unisex ski
Dimensioner: 121 - 71 - 101 mm (168 cm)
Radius: 15 meter (168 cm)
Fuld trækerne
To lag titanal
Niveau: Øvet/ekspert
Binding: TPX 12 FDT

Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.199 DKK Spar 28%
DKK 3.699,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti