K2 Speed Charger

Vil du carve store sving i høj fart, så er det her skien for dig. K2 Speed Charger gør nemlig præcis, hvad navnet lover. Det er en top ski på de præparerede pister, hvor du virkeligt kan nyde godt af det fantastiske kantgreb og den store svingradius.

Skien er tilpas stiv, til at den er stabil i høj fart, mens den ret taljerede form (forskellen på bredde under foden og i skovlen) gør den nem at smide fra den ene sving til det andet.

På trods af skiens orientering mod den nypræparerede piste, er den udstyret med en smule rocker i spidsen. Det bevirker, at det bliver lettere at påbegynde svinget, og at skien søger opad i opkørt og blødt sne.

Specifikationer og features:
Til øvede/eksperter
Dimensioner (spids til hale): 120 - 72 - 100
Svingradius: 18 meter (168 cm)
Trækerne
Speedrocker i spidsen

Binding: Marker Mxcell 14

Pris inkl. binding og montering.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at ""leverings-nedtællingsuret"" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).
- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis ""308 mm"", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 6.999 DKK Spar 52%
DKK 3.299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti