HEAD V-Shape V8 SW + PR 11 GW

HEAD V-Shape V8 er en super alsidig ski, som har sin force på pisten, hvor den kan carve præcist og skarpt, samtidigt med, at den har bredde nok til, at du kan tage den med ud i offpisten lige ved siden af pisten. Ligeledes gør den brede spids det nemmere at køre overalt. Den er altså helt perfekt til den øvede skiløber, som kører i alle forhold.

Skien har ERA 3.0 rocker, hvilket betyder, at skiens spids går lidt længere tilbage på skien end på en traditionel ski. Det betyder, at skien ikke graver sig ned, når sneen bliver opkørt eller dyb. Desuden gør rockeren det nemmere for dig at indlede svinget, samt at gå hurtigt fra det ene sving til det andet.

Skien har en trækerne, der er forstærket med kulfiber og graphene, som er verdens letteste og stærkeste materiale. Det betyder, at du får en levende ski, som giver godt igen i svingene, men som samtidigt er bundstabile, når du kører hurtigt.

LYT TECH er en konstruktion lavet af det letteste og stærkeste materiale i verden for at give dig en lettere ski, med øget styrke og holdbarhed. Skiens kerne er lavet af super let Karuba-træ og graphene i hele skiens længde. Det giver dig lettere kontrol samt bedre styring og du får straks greb i sneen, mere stabilitet og vibrationsdæmpende kontrol.

Specifikationer og features
Radius: 13,2 m (170 cm)
Sidecut: 130 - 75 - 112 mm (170 cm)
ERA 3.0 rocker
Trækerne forstærket med kulfiber + graphene
Sidewalls

Binding: PR 11 - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 5.799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti