VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

HEAD V-Shape V6 LYT + PR11 GW

HEAD V-Shape V6 er en super alsidig ski, som er super nem for den let øvede eller øvede skiløber at køre over hele bjerget. Skien har sin force på pisten, hvor den nemt carver rundt, samtidigt med at den har bredde nok til, at du kan tage den med ud i offpisten lige ved siden af pisten. Til dem, som gerne vil have en letkørt ski, som de kan udvikle sig på, er denne ski altså perfekt.

Skien har ERA 3.0 rocker, hvilket betyder, at skiens spids går lidt længere tilbage på skien end på en traditionel ski. Det betyder, at skien ikke graver sig ned, når sneen bliver opkørt eller dyb. Desuden gør rockeren det nemmere for dig at indlede svinget, samt at gå hurtigt fra det ene sving til det andet.

Skien har en kerne, der er lavet af et mix af træ og let komposit-materiale. Det betyder, at du får en levende ski, som giver godt igen i svingene, men som samtidigt er ganske stabil ved fart.

Specifikationer og features
Radius: 12,8 m (170 cm)
Sidecut: 132 - 78 - 113 mm (170 cm)
ERA 3.0 rocker
Trækerne forstærket med kulfiber + graphene
Sidewalls

Binding: PR 11 - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).
- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.199 DKK Spar 29%
DKK 2.953,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti