HEAD V-Shape V4 XL + PR 11 GW

HEAD V-Shape V4 XL er en super alsidig ski, som er super nem for den let øvede skiløber at køre i alle forhold. Dette er XL-versionen af den mere pisteorienterede V-Shape V4. Her får du altså en ski, der er relativt letkørt, men som stadig har bredde til at blive slæbt med ud i offpisten ved siden af pisten. Den ekstra bredde giver desuden mere kraft på pisten, samt når sneen bliver sjappet eller opkørt sidst på dagen.

Skien har ERA 3.0 rocker, hvilket betyder, at skiens spids går lidt længere tilbage på skien end på en traditionel ski. Det betyder, at skien ikke graver sig ned, når sneen bliver opkørt eller dyb. Desuden gør rockeren det nemmere for dig at indlede svinget, samt at gå hurtigt fra det ene sving til det andet.

Skien har en kompositkerne, som holder vægten helt nede, samtidigt med at den gør skien medgørlig at køre ved alle hastigheder. Den giver igen i svingene, men tager aldrig magten fra dig.

Specifikationer og features
Radius: 14,5 m (170 cm)
Sidecut: 135 - 84 - 116 mm (170 cm)
ERA 3.0 rocker
Kompositkerne forstærket med kulfiber + graphene
Sidewalls

Binding: PR 11 - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.


Varen findes også i Matt Black/Green.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 3.999,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti