Fischer XTR Pro MT 80

Fischers XTR Pro MT 80 er en alletiders ski til den let øvet/øvet skiløber, der primært kører pister, men som også vil have mulighed for at stikke spidserne ud i den løse sne fra tid til anden. Skien har nemlig et alsidigt sidecut, der både gør den nem og sjov at manøvrere rundt på pisten og i den løse sne. All-mountain rocker profilen gør det nemmere at få skien til at svinge, samtidigt med at den holder snuden oppe, hvis sneen skulle blive dyb eller opkørt.

Med 79mm under foden har man en ski som stadig er extremt hurtig fra kant til kant selvom den hører til i allmountain kategorien, samtidigt sikrer opbygningen at du får et godt kantgreb og at du ikke får en ski som klaprer i høj fart, hvor skien vil holde sig stabil.

Kernen er lavet af træ, hvilket sammen med sidewall-konstruktionen sørger, for at skien giver godt igen i hvert sving, så du hurtigere og nemmere kommer over i det næste. Et fedt rebound der gør skiløbet sjovere. Dette er klart en ski som skal prøves, da du får noget af det vigtigste ved en god pisteski nemlig godt kantgreb og stabilitet ved højere fart.

Modellen er lavet med Air Tech og Razorshape, som giver en mindre vægt. Du får derfor en let ski, som ikke vejer så meget, samtidigt gør Razorshape opbygningen at den er lettere at smide fra kant til kant, så hurtigere kan komme fra det ene sving ind i det næste.

Specifikationer og features:
Sidecut: 124 - 79 - 109 mm
Venderadius: 14 meter (159 cm)
Vægt: 1750 g (159 cm)
Trækerne
Sidewalls
Air Tech
Razorshape

Binding: Fischer My MBS 10 PR
Passer til Alpine, Grip Walk, Walk Soles og Walk To Ride (WTR) såler.
Oplys gerne ved køb af ski om hvilken sål din skistøvle har.

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.

Sætrabat: Denne vare kan købes som sæt med ekstra rabat:
- Fischer XTR Pro MT 80 + Tecnica Mach Sport HV 90 + Accezzi Action (Sæt pris: 4.075 DKK)
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 5.299 DKK Spar 28%
DKK 3.799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti