Blizzard Brahma 88 + Xcell 14

Blizzards prisvindende allmountain ski "the Brahma" er det tætteste man kommer på perfektion, ALT samlet i en ski. Dette er skien til skiløberen der vil det hele med èn ski, den unikke flipcore teknologi giver et fantastisk flow hvis man tager den med udenfor pisten. Når man så ligger to lag titanium oven på en True Blend woodcore så får man en legendarisk rebound og en fantastisk dynamisk ski der bider på alt og forholder sig helt roligt på kant i topfart. Samtidigt har man tilføjet carbon og Anti-Shock Layer for at give en let ski, som ikke begynder at klapre i høj fart. Den skal virkelig prøves.

Blizzard Brahma har længe været en testvinder, samt Blizzards bedst allmountain ski, hvor der stadigvæk er mest fokus på pisten. Nu er den dog blevet endnu bedre! Ingeniøerne hos Blizzard har lavet flere nye ændringer, for at skabe en endnu bedre ski. For det første har man ændret på skiens sidecut, hvilket gør at du får en mere alsidig ski, som altså føles mere behagelige og hurtigere reagerer efter, hvad du ønsker af skien. Udover det har man ændret på rockeren i skien, så du nu får mere kontakt med sneen og hurtigere kan indlede det næste sving, samtidigt har man ændret en smule på selve materialet på overfladen af skien, hvilket betyder at den nu har fået mere runde kanter, som skal gøre skien mere holdbar. Du kan derfor have skien i længere tid, end tidligere modeller.

Kort fortalt har man gjort noget, som i forvejen var fantatisk endnu bedre! Er du på jagt efter din næste ski, som skal kunne køres mest på pisten, som skal pløje igennem alt opkørt og tung sne, så er dette modellen. Hvis du ikke er på jagt efter at have mange ski, men ønsker en, som kan det hele, så er Brahma det perfekte valg. Den klaprer ikke i høj fart og den er ligeså sjov kl. 8 som kl. 15. Hvad mere kan man ønske sig?

Specifikationer og features:
Mål (mm): 128-88-110 (177 cm)
Svingradius: 14 meter v. 165cm - 15 meter v. 171cm - 16 meter v. 177 cm - 17,5 meter v. 183 cm - 19 meter v. 189cm
Vægt: 1670 gram (183 cm)
Binding: Marker Xcell 14 (DIN 5-14)

Pris er Inkl. binding og montering

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 6.699,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti