Atomic Vantage X 77 CT

Atomic Vantage X 77 CT er skien til dig, der har været nogle gange på ski, og som nu vil have en ski, du kan køre på de næste mange år. Skien kører allerbedst ved medium til højt tempo.

Skien har en medium-flex, hvilket vil sige, at den er stiv nok til, at du sagtens kan køre hurtigt ned ad store brede pister, uden at skien synes ustabil eller for blød. Den er til gengæld også blød nok til, at du ikke bliver smidt af, hvis det er sidst på dagen, og pisten er kørt op i bunker. Trækernen sørger for, at skien er livlig og altid giver godt igen i svinget.

Desuden er skien udstyret med 15% rocker i forenden, som sørger for at holde skispidsen op og dig fra at gå på næsen. Dette er især praktisk, når sneforholdende er svære eller mindre end ideélle.

Specifikationer og features:
Binding: Mercury 11
Sidecut: 122 - 77 - 105 mm (171 cm)
Venderadius: 14,6 meter (171 cm)
Vægt: 1800 g pr. stk. (171 cm)
Let trækerne
Skien har samtidig en Titanium forstærkning, som gør den mere stabil i høj fart.
Titaniums forstærkningen er forskellen på denne CT model kontra de blødere C modeller, hvilket giver en mere kraftfuld ski.


Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).
- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Bestil inden
 
og vi afsender i dag
modtag torsdag
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.799 DKK Spar 34%
DKK 2.499,-
Lime: 164cm
(Lager: Kun 1 stk.) stk.
Lime: 171cm
(Lager: Kun 1 stk.) stk.

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti