Atomic Vantage 82 TI + F 12 GW, sort/blå

Atomic Vantage 82 TI er en pisteorienteret all-mountain ski, som gør det sjovere at give den gas i alle forhold. Skien er tiltænkt øvede skiløbere, der kører i alle forhold og al slags vejr.

Skien har en smule rocker i skovlen, hvilket først og fremmest gør dit liv nemmere, når sneen bliver dyb eller opkørt. Desuden gør det det nemmere og hurtigere at indlede et sving. Cap sidewalls sikrer et godt kantgreb, når sneen bliver hårdere, og beskytter desuden dine ski fra skrammer.

Ovenpå trækernen ligger et tyndt net titanium samt et lag Prolite. Sammen sørger materialerne for, at skien svinger nemt og hurtigt ved enhver hastighed. Desuden er skiens vægt særdeles lav, hvilket yderligere gør den super nem at svinge rundt i al slags sne. Skien er ligeså stabil ved høj fart, som den er nem at standse igen.

Specifikationer og features:
Dimensioner: 122,5 - 82 - 109 mm (længde: 174 cm)
Venderadius: 17,5 meter (længde: 174 cm)
Vægt: 2980 g (174 cm)
Pisteorienteret all-mountain ski
Kerne: power woodcore
Cap sidewall
Tip-rocker
Til øvede skiløbere

Binding: Atomic FT 12 GW

Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 5.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti