⚡ BLACK WEEKEND - ALT er nedsat -

Gratis gave: Spar 37 % på denne vare. Bestil inden søndag kl. 23.59 og få en gratis halsedisse.

Atomic Vantage 79 C + Ft 10 GW

Atomic Vantage 79 C er skien til dig, der har været nogle gange på ski, og som nu vil have en ski, du kan udvikle dig på og køre på de næste mange år.

Skien har en medium-flex, hvilket vil sige, at den er stiv nok til, at du sagtens kan køre hurtigt ned ad store brede pister, uden at skien bliver for ustabil eller blød. Den er til gengæld også blød nok til, at du ikke bliver smidt af, hvis det er sidst på dagen, og pisten er kørt op i bunker. Trækernen sørger for, at skien er livlig og altid giver godt igen i svinget, og det tynde lag titanium og Prolite holder skien stabil ved høj fart.

I skovlen er skien udstyret med 10% rocker i forenden, som sørger for at holde skispidsen oppe og dig fra at gå på næsen. Dette er især praktisk, når sneen bliver dyb eller opkørt. Skiens materialer er meget lette, hvilket gør skien nem at svinge ved enhver fart.

Specifikationer og features:
Sidecut: 121 - 79 - 106,5 mm (171 cm)
Venderadius: 16,1 meter (171 cm)
Vægt: 2750 g (171 cm)
Trækerne forstærket med titanium + prolite
Cap sidewall
Pisteorienteret all-mountain ski
Tip-rocker
Til let øvede skiløbere

Binding: FT 10 GW

Inkl. binding og montering af denne

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.
- Vi anbefaler, at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi, at du angiver et sted, hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 3.999 DKK Spar 37%
DKK 2.494,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1