VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Atomic Vantage 77 TI + FT 10 GW

Atomic Vantage X 77 TI er skien til dig, der har været nogle gange på ski, og som nu vil have en ski, du kan køre på de næste mange år. Skien kører allerbedst ved medium til højt tempo. Dette er en god stiv ski.

Skien har en medium-flex, hvilket vil sige, at den er stiv nok til, at du sagtens kan køre hurtigt ned ad store brede pister, uden at skien synes ustabil eller for blød. Den er til gengæld også blød nok til, at du ikke bliver smidt af, hvis det er sidst på dagen, og pisten er kørt op i bunker. Trækernen sørger for, at skien er livlig og altid giver godt igen i svinget.

Desuden er skien udstyret med 15% rocker i forenden, som sørger for at holde skispidsen op og dig fra at gå på næsen. Dette er især praktisk, når sneforholdende er svære eller mindre end ideélle.

Specifikationer og features:
Sidecut: 118,5 - 77 - 104 mm (163 cm)
Venderadius: 15,1 meter (163 cm)
Let trækerne
Titaniumsforstærkning
Binding: FT 10 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

Inkl. binding og montering af denne.

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Vi anbefaler at du får leveret til en firmaadresse. Får du leveret til privatadresse, anbefaler vi at du angiver et sted hvor skiene må stilles (garage eller lignende - på eget ansvar).

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 4.700 DKK Spar 38%
DKK 2.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti