Bedst-i-Test 8 år i træk: Isbjörn of Sweden flyverdragter på lager i alle farver og størrelser Se dem her

Atomic Redster MX + M 10 GW, sort/hvid

Atomic Redster MX er en performance ski fyldt med power. Den er en del af Redster race-serien, og derfor hersker der ingen tvivl om, at det er en ren pisteski. Den er dog stadig designet til, at være sjov og relativt god at køre på for den let øvede/øvede skiløber. Skien har Full Sidewall og en stærk trækerne, som giver den stabilitet og dæmper vibrationer ved høj fart. Sidewallen giver et godt kantgreb og sørger for en god kraftoverførsel. Samtidigt har den et lag titanium, som absoberer stød/slag når du kommer op i højere fart, hvilket gør at skien ikke vil begynde at klapre. Du får derfor en ski, som godt kan presses, hvor du føler at du har kontrollen.

Skien er stabil ved enhver fart, men der er ingen tvivl om, at man får mest udbytte af dens kvaliteter, hvis du presser den lidt, og giver den noget gas. Skien kan køres med både korte eller lange sving. X-serien er opbygget som en mix af en GS (storslalom) og en Slalom ski, hvilket gør den meget alsidig.

MX er en meget sporty og alsidig ski.

Specifikationer og features:
Trækerne (Power Woodcore)
Titaniumstabilisator
Full Cap Sidewall
Densolite Core
Sidecut/radius:

Binding: M 11 GW - kompatibel med skistøvler med GripWalk

OBS Levering:
- Skiene sendes med GLS, hvilket tager 1-3 hverdage. Vær opmærksom på, at "leverings-nedtællingsuret" under produktbilledet, som tæller ned ikke er gældende på ski, da de sendes med GLS og ikke PostNord.

- Ved bestilling skal du i kommentarfeltet skrive din højde, vægt og samt længden på dine støvler i mm. eksempelvis "308 mm", så bindingerne kan monteres korrekt.

Gratis skipose (Værdi 129,-): Hvis du vælger afhentning i Sabro, giver vi en gratis skipose. Du får en mail, så snart skiene er monteret og kan afhentes.

Bemærk at skien leveres med bindingerne monteret og derfor ikke kan returneres.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.999 DKK Spar 15%
DKK 3.399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti