Demon Performance Photochromatic, solbriller, sort

Demon Performance er en solbrille som egner sig perfekt til cykling eller løb, hvor du er garanteret en model i lette materialer og en kategori 0-3 linse, som ikke dugger.

Linsen går fra kategori 0 til 3. Hvor 0 er overskyet og 3 er sol, så hvis der er mørkt eller overskyet bliver linsen helt klar, og hvis solen kommer bliver linsen mørk. Derfor kan den også bruges til MTB.

Brillen er opbygget med en “TR 90 Ultra Light Frame”, hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. TR90 rammen er en speciel sammensætning af kulfiber og nylon. Hvilket gør stellet 20 % er lettere end konventionelle materialer og opbygningen gør samtidigt solbrillen mere modstandsdygtig over for stød og slag.

Med den en justerbare næseklemme, kan du let justere og få brillen til at sidde som ønsket over næsen. Stellet er med "Hypoallergenisk" gummi, hvilket gør at brillerne ikke skrider/glider af ørerne.

Glasset er lavet af polykarbonat og er Anti-Scratch behandlet, for at undgå ridser. Det giver en kraftig og solid brille. Samtidigt får man et stort udsyn.

Specifikationer og features:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Justerbar næse-klemme
God til: Cykling, MTB, løb, beachvolley, etc.
Microfiber klud medfølger
Linse: Photochromatic 0 >> 3 F

Solbriller i lækker kvalitet fra italienske Demon Occhiali.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 749,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti