Demon Iron Photochromatic solbriller, sort/rød

Demon Iron er en model i lette materialer og du får en god fotokromisk linse som ikke dugger.

Den egner sig perfekt til cykling, MTB, trail, løb, volleyball, hverdag, etc. Da dette er en fotokromisk linse, der går fra kategori 0-2, er den ekstra velegnet for MTB eller løb/cykling når det bliver mørkt, da man der ofte ønsker en linse som er helt klar.

Modellen leveres med en fotokromisk kategori 0-2 linse, som tilpasser sig efter forholdene og på samme tid sørger for at fremhæve kontraster på vejen og i de omgivelser hvor du bevæger dig. Du kan derfor bedre se ujævnheder i eksempelvis jordbunden, som eksempelvis rødder, huller, etc.

Kategori 0-2 betyder at linsen selv tilpasses efter forholdene, hvor kat. 2 er til solskin og kat. 0 er til mørkt/overskyet. Den har en VLT på 18-100 %. VLT står for Visual Light Transmission, og er mængden af lys som kommer ind gennem linsen. Jo højere VLT tallet er i procent, des mere lys kommer ind gennem linsen. Linser til sol lukker oftest mellem 3-18 % lys/VLT ind. Hvor en linse til overskyet vejr lukker meget mere ind, eksempelvis 43-80 %. Når der er overskyet ønskes det, at der kommer megen lys igennem, så man kan se mere, hvor man ved solbriller næsten ikke behøver mere lys. Da denne model kan lukke 100 % lys ind, er den derfor perfekt til MTB, hvor der kan være mørkt pga. af træer.

Brillen er opbygget med en “TR 90 Ultra Light Frame”, hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. TR90 rammen er en speciel sammensætning af kulfiber og nylon. Hvilket gør stellet 20 % lettere end konventionelle materialer og opbygningen gør samtidigt solbrillen mere modstandsdygtigig overfor stød og slag.

Stellet er med “Hypoallergenisk” gummi på brillestængerne og næseklemmen, hvilket gør at brillerne ikke skrider/glider af ørerne. Samt at du får en optimal pasform og komfort.

På Iron modellen er både næseklemme og brillestænger justerbare, således at du kan få den helt optimale pasform.

Glasset er lavet af polykarbonat og er Anti-Scratch og Anti-dug behandlet, for at undgå ridser. Det beskytter 100 % mod UV-stråler.

Linsen vil starte i kat. 0 og blive mørkere, hvis der bliver lyst/kommer sol.

Specifikationer og features:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Gummibelagt næse-klemme
Gummibelagte brillestænger
Justerbar næseklemme og brillestænger
God til: Cykling, løb, trail, MTB, volleyball, etc.
Stel bredde: 143 mm
Højde: 46 mm
Længde stænger/tempel: 124 mm
Microfiber klud medfølger
Linse: Photochromic Smoke
VLT: 18-100%


Solbriller i lækker kvalitet fra italienske Demon Occhiali.


Varen findes også i Grey/Blue.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 549,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti