Demon Dome Photochromatic, solbriller, grå/blå

Modellen leveres med en polariseret fotokromisk kategori 2-4 linse, som tilpasser sig efter forholdene og på samme tid sørger for at fremhæve kontraster i sneen. Linsen sørger også for at fjerne alt genskin, som kan komme fra vand eller sne.

Brillen er opbygget med en "TR 90 Ultra Light Frame", hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. Rammen kan sågar gøres endnu lettere, hvis man fjerner de aftagelige beskyttelsesskærme, som sidder i siderne på solbrillen. De sørger for at beskytte mod sol og genskin fra eksempelvis sne. Disse kan let fjernes, hvis ønsket.

Næseklemmen er justerbar og er lavet i et gummi materiale, således at brillen ikke glider.

Kategori 2-4 betyder at linsen selv tilpasser efter forholdene, hvor kat. 4 er yderst høj solskin (gletsjer), kat. 3 er sol og kat. 2 er lidt overskyet. Den har en VLT på 3-43 %. VLT står for Visual Light Transmission, og er mængden af lys som kommer ind gennem linsen. Jo højere VLT tallet er i procent, des mere lys kommer ind gennem linsen. Linser til solbriller lukker oftest mellem 3-18 % lys/VLT ind. Hvor en linse til overskyet vejr lukker meget mere ind, eksempelvis 43-80 %. Når der er overskyet ønskes det, at der kommer megen lys igennem, så man kan se mere, hvor man ved solbriller næsten ikke behøver mere lys.

Der medfølger en elastik/spænde, så brillen ikke kan falde af, selvom man måske kigger nedad. Samtidigt følger der en hard-case med, så brillerne ikke tager skade, når de ikke anvendes.

Specifikationer og features:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Justerbar næse-klemme
Aftagelige beskyttelsesskærme
God til: Ski, klatring, ekspeditioner, hverdag, bilkørsel.
Linse: Photochromatic Smoke 2F >> 4F Polarized linse
Elastik medfølger, så brillen ikke falder af
Microfiber klud medfølger
Hard case medfølger
Medium/Large fit


Varen findes også i Matt Grey Black.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti