⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Demon Cabana Dchrom, solbriller, neongul

Når vi dyrker den sport vi elsker, er det vigtigt med udstyr som passer til forholdene, som man ved kan holde til den aktivitet man laver. Derfor har Demon gjort den populære Cabana model endnu bedre og tilpasset den til sportsentusiaster der giver den gas indenfor løb, trailløb, cykling, MTB, volleyball, m.m.

Modellen leveres med en fotokromisk kategori 1-3 linse, som tilpasser sig efter forholdene og på samme tid sørger for at fremhæve kontraster på vejen og i de omgivelser hvor du bevæger dig. Du kan derfor bedre se ujævnheder i eksempelvis vejen.

Kategori 1-3 betyder at linsen selv tilpasser efter forholdene, hvor kat. 3 er høj solskin og kat. 1 er lidt overskyet. Den har en VLT på 8-80 %. VLT står for Visual Light Transmission, og er mængden af lys som kommer ind gennem linsen. Jo højere VLT tallet er i procent, des mere lys kommer ind gennem linsen. Linser til sol lukker oftest mellem 3-18 % lys/VLT ind. Hvor en linse til overskyet vejr lukker meget mere ind, eksempelvis 43-80 %. Når der er overskyet ønskes det, at der kommer megen lys igennem, så man kan se mere, hvor man ved solbriller næsten ikke behøver mere lys.

Brillen er opbygget med en "TR 90 Ultra Light Frame", hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. Det mærkes især med den lave vægt på 40 gram! TR90 rammen er en speciel sammensætning af kulfiber og nylon. Hvilket gør stellet 20 % er lettere end konventionelle materialer og opbygningen gør samtidigt solbrillen mere modstandsdygtigig over for stød og slag.

Det minimale design på denne model er ikke kun lavet med fokus på lav vægt, men også til at have en lille overflade på ansigtet, så du næsten ikke mærker at du har brillen på.

Stellet er med "Hypoallergenisk" gummi på brillestængerne og næseklemmen, hvilket gør at brillerne ikke skrider/glider af ørerne. Samt at du får en optimal pasform og komfort. Samtidigt kan brille klemmen justeres, så den sidder som ønsket.

Cabana brillen, som er en TOP sportsbrille fra Demon er bygget med deres Air Frame System, som skaber en øget ventilation og er med til at fjerne dug på linsen, når du sveder og giver den fuld gas!

Specifikationer og features:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Gummibelagt justerbar næse-klemme
Gummibelagte brillestænger
God til: Cykling, løb, trail, MTB, volleyball, etc.
Stel bredde: 150 mm
Højde: 47 mm
Længde stænger/tempel: 124 mm
Microfiber klud medfølger
Linse: DCHROM Photochromatic 1-3
VLT: 8-80%

Solbriller i lækker kvalitet fra italienske Demon Occhiali.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 599,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti