Demon 832 Photochromatic, solbriller, hvid

Når vi dyrker den sport vi elsker, er det vigtigt med udstyr som passer til forholdene, som man ved kan holde til den aktivitet man laver. Derfor har Demon gjort den populære 832 model endnu bedre og tilpasset den til sportsentusiaster der giver den gas indenfor løb, trailløb, cykling, MTB, volleyball, m.m.

Modellen leveres med en fotokromisk kategori 0-2 linse, som tilpasser sig efter forholdene og på samme tid sørger for at fremhæve kontraster på vejen og i de omgivelser hvor du bevæger dig. Du kan derfor bedre se ujævnheder i eksempelvis jordbunden, som eksempelvis rødder, huller, etc.

Kategori 0-2 betyder at linsen selv tilpasser efter forholdene, hvor kat. 2 er solskin og kat. 0 er mørkt/overskyet. Den har en VLT på 18-100 %. VLT står for Visual Light Transmission, og er mængden af lys som kommer ind gennem linsen. Jo højere VLT tallet er i procent, des mere lys kommer ind gennem linsen. Linser til solbriller lukker oftest mellem 3-18 % lys/VLT ind. Hvor en linse til overskyet vejr lukker meget mere ind, eksempelvis 43-80 %. Når der er overskyet ønskes det, at der kommer megen lys igennem, så man kan se mere, hvor man ved solbriller næsten ikke behøver mere lys. Da denne model kan lukke 100 % lys ind, er den derfor perfekt til MTB, hvor der kan være mørkt pga. af træer.

Brillen er opbygget med en “TR 90 Ultra Light Frame”, hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. Det mærkes især med den lave vægt på 30 gram! TR90 rammen er en speciel sammensætning af kulfiber og nylon. Hvilket gør stellet 20 % er lettere end konventionelle materialer og opbygningen gør samtidigt solbrillen mere modstandsdygtig over for stød og slag.

Det minimale design på denne model er ikke kun lavet med fokus på lav vægt, men også til at have en lille overflade på ansigtet, så du næsten ikke mærker at du har brillen på.

Stellet er med “Hypoallergenisk” gummi på brillestængerne og næseklemmen, hvilket gør at brillerne ikke skrider/glider af ørerne. Samt at du får en optimal pasform og komfort.

Glasset er lavet af polykarbonat og er Anti-Scratch og Anti-dug behandlet, for at undgå ridser. Det beskytter 100 % mod UV-stråler.

Demon 832 er den mest populære solbrille fra Demon, hvor denne egner sig godt til eksempelvis MTB, da Kat. 0 er gennemsigtigt/klart, så du kan derfor godt køre MTB i skoven og stadigvæk have maksimalt lysindfald. Der medfølger et mikrofiber etui/pose, som kan bruges til fjerne sved eller snavs.

Linsen vil starte i kat. 0 og blive mørkere, hvis der bliver lyst/kommer sol.

Specifikationer og features:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Gummibelagt næse-klemme
Gummibelagte brillestænger
God til: Cykling, løb, trail, MTB, volleyball, etc.
Stel bredde: 142 mm
Højde: 40 mm
Længde stænger/tempel: 118 mm
Microfiber klud medfølger
Linse: DCHROM Photochromatic 0-2


Varen findes også i Carbon Red og Shiny Neon Orange.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 399,-
Midlertidigt udsolgt

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti