Helly Hansen W Kvitegga Shell Jacket, dame, blå

Helly Hansen W Kvitegga Shell Jacket er til den aktive skiløber, der vil have en skijakke, der giver optimale forudsætninger for at køre godt på ski uafhængigt af temperatur og vejr.

Kvitegga har et afslappet fit til freeride, og stofffet er let og strækbart, hvilket giver dig fantastisk bevægelsesfrihed. Inden i jakken ligger der en membran med en vandtæthed på hele 20.000 mm (vandsøjletryk) og en åndbarhed på 20.000 g/m2/24h, som sammen med DWR-behandlingen (durable water repellent) sikrer, at du kan holde dig tør og varm, uanset hvor vildt og vådt vejret bliver.

Under armene er der ventilation, der kan åbnes og lukkes med lynlås, og skulle vejret blive varmere, kan du lyne snefanget ved taljen ud af jakken, så den bliver til en mere alsidig skaljakke til dagligdagsbrug. Alt i alt en topjakke til alle, der vil have det bedste og mest komfortable skitøj.

Jakken er udstyret med en Life Pocket+™, som er en isoleret brystlomme, der holder fx din telefon varm hele dagen, så den ikke løber tør for strøm.

Specifikationer og features:
Vandtæthed: 20.000 mm (vandsøjletryk)
Åndbarhed: 20.000 g/m2/24h
DWR-behandlet
Life Pocket+™
Justerbar ventlilation
Justerbar ved livet
Udtageligt snefang
Recco-system
YKK-lynlåse
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.499 DKK Spar 57%
DKK 1.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti