2117 of Sweden Ullvi, skaljakke, dame, blå

2117 of Sweden Ullvi skaljakke er lavet i en 3-lags konstruktion, som er helt vind- og vandtæt. Jakken har alt det en skaljakke skal have, og er med sit tynde lag merinould kraftig og varm. Den er derfor fremragende til både hverdag og skiferien, og kan derudover også fungere som regnjakke pga. det høje vandsøjletryk.

På de koldere dage kan man uden problemer gøre brug af 3-lags princippet, hvor du har to lag under skaljakken. Ved at benytte dig af 3-lagsprincippet får du det optimale ud af skaljakken. Jakkens ydermaterialer giver bl.a. optimal bevægelsesfrihed og pasform, og den tynde isolering af merinould giver god åndbarhed og en effektiv varmeregulering.

Jakken har snøre ved hætten og i bunden, så den kan slutte tæt. Den har et aftageligt snefang, som lukker sne og kulde ude, samt elastiske manchetter (muffer) ved håndleddet. Jakken har tapede syninger, vandtætte lynlåse, to sidelommer og en liftkortlomme.

Den er fra 2117 of Swedens ECO-kollektion, som har fokus på at skåne miljøet mest muligt, og derfor bruges der en del genbrugsmaterialer i deres produktioner.

Dette produkt er behandlet med DWR (Durable Water Repellant), som giver en imprægnering af membranen der gør den ekstra vandtæt og smudsafvisende

Specifikationer og features:
Vandsøjletryk 20.000 mm
Ånbarhed 20.000 mm
Membran 20K/20K
PFC fri DWR imprægnering
Recco

Materialer:
Ydermateriale: 40% genbrugt polyester, 49% polyester, 11% elastan
Indermateriale: 40% merinould, 60% akryl
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.599 DKK Spar 47%
DKK 1.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti