Ortovox Tour Rider 28 S, just blue

Ortovox Tour Rider 28 S er med sine 28 liter opbevaringsplads perfekt til lange dage på pisten eller ture i offpisten. Med denne rygsæk kan du være afsted i flere dage af gangen, idet den høje volumen betyder, at du kan have både lavineudstyr, ekstra tøj, førstehjælpssæt og mad og drikke med på ryggen.

Den populære model er blevet endnu bedre, da fokus har været på at opgrader komforten. Ortovox Tour Rider 28 S er den perfekte rygsæk til en god dag på bjerget.

Størrelsen og den gode, tætte pasform gør rygsækken perfekt til pisteskiløb såvel som til ture i offpisten. Rygpanelet er et Full-Contact-Light-Back System, som er et stablit og let 3D skum der tilpasser rygsøjlen, hvilket giver optimal komfort og vægtfordeling, og dermed en god bevægelsesfrihed. Samtidigt er der ergonomisk designet stropper.

Ski kan fastgøres på rygsækken diagonalt såvel som vertikalt, alt efter hvad der passer bedst til det terræn, du befinder dig i. Desuden er der både bæresystemer til snowboard, isøkser, stave og hjelm, og rygsækken er desuden klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brugbart, hvis du skitourer - systemet medfølger dog ikke.

Rygsækkens alsidighed gør den desuden velgnet til vandreture eller andre aktiviteter, der ikke nødvendigvis foregår i sneen.

Denne model er en størrelse "short", hvilket betyder, at den er tiltænkt folk, der er mellem 150 og 175 cm høje. Er du højere end dette, bør du vælge Ortovox Tour Rider 30.

Specifikationer og features:
Volumen: 16 liter
PFC Free
Vægt: 950 g
Materiale: 600D Polyester
A + D skifix (bæresystem til ski)
Bærenet til hjelm
Signalfløjte i brystspænde
Full-Contact-Light-Back System
Passer folk fra 170 til 195 cm
Bæresystem til snowboard, isøkse, stave og hjelm
Gode organiseringsmuligheder af lavineudstyr
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.099,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti