Julegaver: Bestil senest 22/12 kl. 18. Fuld returret frem til 5/1 2018

Haglöfs Tight PRO Medium, sort

Tight betyder tætsiddende, og det er lige hvad denne rygsæk serie er. Tight er den absolutte rygsæk klassiker for Haglöfs og måske i det hele taget rygsække set på det danske marked. Siden 1993 har den været et stort hit grundet dens gode detaljer og store anvendelighed.

Tight, You should be moving - not your backpack

Rygsækkens konstruktion og detaljer giver en rygsæk som sidder perfekt på ryggen når du bevæger dig. Den dråbeformede facon giver et lavt tyngdepunkt, som sammen med anatomisk formet rygplade og bæreremme resultere i en rygsæk der er optimal til skiløb og mange andre aktiviteter. Derfor blev sloganet "You should be moving - not your backpack" anvendt i markedsføringen.

Selvom rygsækken blev designet til bevægelse og et aktivt liv, så er den primære anvendelse i dag fortsat til skolebrug, hvor Tight Pro medium har vundet stort indpas som skoletaske.

Funktionalitet i Haglöfs Tight PRO Medium

Materialet er ekstra kraftigt på de mest udsatte steder på Haglöfs Tight PRO Medium-udgaven sammenlignet med andre Tight-serier. Der er en indvendig og en udvendig lomme samt et aftageligt isøksefæste. Taljerem og anatomiske formedebæreseler med EVA-polstring som gør rygsækken meget behagelig at bære. Rygsækken er syet Polytec polyester og Oxford polyamid. Kompressionsremme så du kan stramme tasken til om indholdet så det ikke "rasler" rundt. God rem i taljen og en elastisk snøre på frontpanelet, til at holde eksempelvis cykelhjelm, ekstra sko eller overtræksjakke.

Vægt: 840 gr.

Volumen/kapacitet: 20 liter
Bestil inden
 
og modtag tirsdag
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 750 DKK Spar 20%
DKK 599,-
Midlertidigt udsolgt

Denne vare kan desværre ikke købes i øjeblikket.

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1