2117 of Sweden, Freeride 30L

Den vandafvisende rygsæk har en opbygning , konstruktion og detaljer gør, at den sidder rigtig godt på ryggen, da man selv kan justere de ergonomiske skulder, bryst og taljeremme, således at den får den bedst muligt pasform. Skulderremmene er foret, så man kan have tasken på i lang tid uden at få ondt.

Rygsækken passer perfekt til hverdag, skole, sport, fritid eller ski. Vil man bruge rygsækken aktivt, som eksempelvis på cykel til og fra arbejde eller skole, så sørger de små rygpuder på den forstærkede rygplade, for at man ikke bliver svedig og klistret på ryggen. Grundet rygpuderne skabes der en ventilation der fjerner den varme luft, som normalt skabes mellem ryg og rygsæk.

Tasken er indrettet med et stort rum, hvori man kan have alt fra skolebøger til træningssko. I det store rum, er der lavet en lomme som passer perfekt til en 13” og 15” computer. Samtidig er der en lille lomme på 10x10 cm, til diverse småting, som mobil, pung etc. Når tasken er lukket er der også et lettilgængeligt rum i toppen af rygsækken, som er let at komme til. Her kan være ting, som man hurtig skal have frem, eks. vand, cykellås, lommelygte eller andet. En lomme man ser i mange backpack rygsække.

Bunden af rygsækken er forstærket, hvilket giver en bedre holdbarhed, da en taske ofte bliver slidt i bunden. På siden/forsiden af tasken er der stropper/spænder, så man kan binde sko, skateboard eller andet på. Som en ekstra feature er der mulighed for at tilkoble et drikkesystem som Camelbak og der er en fløjte i brystremmen, så man kan pifte efter hjælp i tilfælde af en ulykke.

Dette er er super let rygsæk, som er perfekt til dig, der mangler en taske til hverdagen.

Tasken som er på 30 liter, kommer i to farver: rød og grå.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 599 DKK Spar 66%
DKK 199,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti