Ortovox Free Rider 28 + Spine Protector, black raven

OBS: Denne rygsæk er inklusiv Ortovox Clasp Spine Protector, som er et rygskjold der let og simpelt kan tages ud og sættes i rygsækken. Vi anbefaler 100 % at anvende Free Rider rygsækken med rygskjoldet, dog kan det være behageligt at tage ud, hvis du vil bruge rygækken til hverdag, hvilket også giver en lavere vægt.

Bestselleren som er blevet endnu bedre! Men hvorfor ændre på noget, som i forvejen er fantastisk? Ortovox har i mange år siddet flot på markedet, når det kommer til sikre og komfortable skirygsække. Free Ride-serien har været den ultimative favorit for skiløbere, som bevæger sig på og udenfor pisten. Ortovox mente dog, at den populære rygsæk kunne blive endnu bedre, derfor har den nu fået flere opgraderinger, hvilket gør den til en af verdens bedste skirygsække (igen), hvis ikke den bedste.

Der medfølger et certificeret og fleksibelt rygskjold til rygsækken. Det er ikke integreret men separat, hvilket giver er hav af fordele. Bl.a. kan man nu bruge rygsækken til hverdagsbrug/anden sport, da man bare kan fjerne rygskjoldet. Det sparer en for 200 gram og gør den rygsækken fleksibel og komfortabel til hverdagsbrug. Ønsker man at bruge tasken til randonee, hvor der mest fokus på at gå op, så kan det være en fordel at kunne lade rygskjoldet blive hjemme. Inde i tasken er der en lille lomme, hvor rygskjoldet skal ligge, så det giver optimal beskyttelse. Rygsækken er lavet til at blive brugt med rygskjoldet, derfor anbefaler vi 100 % at du sætter rygskjoldet i, hvis du skal stå på ski.

Rygskjoldet ødelægger ikke fleksibilitet eller komfort, da det er lavet i bløde materialer, som følger kroppens bevægelser.

Det nye CLASP BACK SYSTEM i ryggen, som er med til at give mere komfort og fleksibilitet tilfører også sikkerhed, men ikke på samme niveau som med rygskoldet, som i princippet er godkendt til motorcykelkørsel.

Denne har et Regular fit, hvilket betyder at den passer til en normal højde/længde ryg. Den passer til en ryglængde på 42-50 cm. For at finde længden på din ryg, er Ortovox's tip at du måler fra toppen af hoften til den 7. CERVICAL VERTEBRA/nakkehvirvel. (Den er tydelig at mærke). Ellers er vores erfaring at denne størrelse passer en person fra 170-200 cm.

Specifikationer og features:
Volumen: 28 liter
Vægt: 1.150 gram
Dimensioner: 28x20x20 (cm)
Klargjort til drikkesystem (medfølger ikke)
Lomme til rygskjold (medfølger ikke)
Aftageligt hjelm-cover
Miljøvenlig og CO2-neutral
D-FIX & A-FIX (A-FIX max. bredde ski: 150mm)
Genbrugsmaterialer
Emergency card
Rum er lyse indeni for bedre synlighed af udstyr
Compression System
Komfortabelt og fleksibelt rygpanel
Minimalistisk design
Passer til en person på 170-200 cm

Læs mere om Ortovox Free Rider 28, black raven
Læs mere om Ortovox Clasp Spine Protector


Varen findes også i dirty daisy

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
DKK 1.574,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1