Ortovox Free Rider 28, black raven

OBS: Rygskjold til Ortovox Free Ride købes separat HER.

Bestselleren som er blevet endnu bedre! Men hvorfor ændre på noget, som i forvejen er fantastisk? Ortovox har i mange år siddet flot på markedet, når det kommer til sikre og komfortable skirygsække. Free Ride-serien har været den ultimative favorit for skiløbere, som bevæger sig på og udenfor pisten. Ortovox mente dog, at den populære rygsæk kunne blive endnu bedre, derfor har den nu fået flere opgraderinger, hvilket gør den til en af verdens bedste skirygsække (igen), hvis ikke den bedste.

Med de nye opgraderinger har Ortovox haft fokus på 3 ting. Komfort, fleksibilitet og miljø.

Rygsækken er blevet endnu mere behagelig at have på, da de har gjort, at den nu sidder endnu mere tæt på ryggen, hvilket giver mere kontrol, da rygsækken så ikke kommer til at føles klodset og flagrende bag en. Hofteremmen er optimeret, det samme er rygpanelet, som nu følger rygsøjlen endnu bedre. Det betyder at tasken bevæger sig efter kroppens bevægelser, hvilket giver en enorm fleksibilitet, som ikke hæmmer ens bevægelser, når man giver den gas på pisten eller i det dybe sne i offpisten. Samtidigt er tasken bliver mere strømlinet i look og design.

Ortovox er meget miljøbevidste, derfor har man brugt genbrugsmaterialer og brugt PFC-fri materialer. Tasken er CO2-neutral og i 2024, forventer Ortovox at hele deres produktion er CO2-neutral.

Rygsækken har et separat rum til lavine-/sikkerhedsudstyr, som er let og hurtigt at tilgå, så du hurtigt kan reagere, hvis uheldet skulle være ude. Det er samtidigt muligt at åbne rygsækken ved rygpanelet, hvilket gør det let at få fat i ens ting, hvis du eksempelvis er på skitouring, og har koblet hjelmen og ski på bagsiden. Der er 4 rum i rygsækken.

Der er alle tænkelige muligheder for at tilkoble ski, snowboard, reb, snesko, isøkser etc. Til ski kan man benytte diagonal og vertikal fastgørelse (D-FIX & A-FIX). Det er også muligt at spænde tasken ind/gøre den mere tæt med kompressionsstropper, som kan være smart, hvis tasken ikke er fyldt helt op. Så kommer den til at sidde endnu tættere på kroppen og du får endnu bedre komfort og fleksibilitet.

Rummene inde i tasken er lavet i lyse farver, så det er lettere at se grej/udstyr. Der er klargjort til drikkesystem, som eksempelvis Camelbak.

I den gamle version af Ortovox Freeride var rygskjoldet integreret i rygsækken. Nu er det gjort separat, hvilket giver er hav af fordele. Bl.a. kan man nu bruge rygsækken til hverdagsbrug/anden sport, da man bare kan fjerne rygskjoldet. Det sparer en for 200 gram og gør den mere fleksibel og komfortabel til hverdagsbrug. Ønsker man at bruge tasken til randonee, hvor der mest fokus på at gå op, så kan det være en fordel at kunne lade rygskjoldet blive hjemme. Inde i tasken er der en lille lomme, hvor rygskjoldet skal ligge, så det giver god beskyttelse. Vi anbefaler 100 % at købe rygskjoldet med til rygsækken, da formålet med FREE RIDE tasken er, at bruge den samme med et rygskjold, for at give en optimal sikkerhed. Rygskjoldet ødelægger ikke fleksibilitet eller komfort, da det er lavet i bløde materialer, som følger kroppens bevægelser. Find det ved at skrive Ortovox Clasp Spine Protector i søgefeltet.

Det nye CLASP BACK SYSTEM i ryggen, som er med til at give mere komfort og fleksibilitet giver også sikkerhed, men ikke på samme niveau som med rygskoldet, som i princippet er godkendt til motorcykelkørsel. Det taler igen for, at købe de 2 ting sammen.

Efter de nye justeringer er FREE RIDE rygsækken blevet endnu bedre. Er du på jagt efter en skirygsæk til pisten/offpisten, så er dette modellen. Den er skabt til offpisten!

Denne har et Regular fit, hvilket betyder at den passer til en normal højde/længde ryg. Den passer til en ryglængde på 42-50 cm. For at finde længden på din ryg, er Ortovox's tip at du måler fra toppen af hoften til den 7. CERVICAL VERTEBRA/nakkehvirvel. (Den er tydelig at mærke). Ellers er vores erfaring at denne størrelse passer en person fra 170-200 cm.

Specifikationer og features:
Volumen: 28 liter
Vægt: 1.150 gram
Dimensioner: 28x20x20 (cm)
Klargjort til drikkesystem (medfølger ikke)
Lomme til rygskjold (medfølger ikke)
Aftageligt hjelm-cover
Miljøvenlig og CO2-neutral
D-FIX & A-FIX (A-FIX max. bredde ski: 150mm)
Genbrugsmaterialer
Emergency card
Rum er lyse indeni for bedre synlighed af udstyr
Compression System
Komfortabelt og fleksibelt rygpanel
Minimalistisk design
Passer til en person på 170-200 cm


Varen findes også i Dirty Daisy.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.349,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti