Rygsække til børn

Skisport har et stort udvalg af rygsække til børn. Vores sortiment består af mange mærker og modeller, der kommer i alverdens forskellige farver og størrelser. Vi har alt fra en billig børnerygsæk til klassiske rygsække fra eksempelvis Dakine.

Vores tasker og rygsække er yderst velegnede til børn i både børnehaven eller de mindre klasser i folkeskolen. Rygsække til børn kommer oftest i størrelsen 5-11 liter, der opbevaringsmæssigt passer godt til udflugter, hvor barnet skal have en madpakke og lidt ekstra tøj med. 

Vi har 103% prisgaranti og hurtig levering på alle børnerygsække. Hvis du leder efter en rygsæk til et større barn, kan du kigge i vores kategori med almindelige rygsækkeSmarte og praktiske rygsække til børn

Når du skal købe en rygsæk til dit barn, skal den både være smart og praktisk. Dit barn skal være glad for sin taske og synes, at den er flot. For børn er en rygsæk ikke bare et redskab til opbevaring og transport af ens ting. Når børn tager deres rygsække på, oplever de en følelse af, at de skal på ud på eventyr - enten ved at de skal ned i supermarkedet, i børnehaven eller på skirejse. 

Rygsækken er en vigtig genstand i børnenes hverdag, når de skal i børnehave eller i skole. Rygsækken skal gerne være flot, så de kan være stolte af at vise den frem til deres kammerater. Hvad der er en flot skoletaske, er naturligvis op til det enkelte barn. Vi anbefaler derfor, at du hører dit barn ad, så du er sikker på, at barnet kan lide rygsækken. 

Der er stor sandsynlighed for at finde en rygsæk i vores sortiment, som dit barn kan lide. Vi har et væld af forskellige farver, og nogle tasker kommer endda med flotte børnefigurer. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at rygsækken er praktisk og fungerer efter hensigten. Der skal være plads til både madpakke, bøger, ekstra tøj m.m.

Du skal også være opmærksom på, at rygsækken skal sidde ordentlig på dit barn, når den bliver brugt. Den skal gerne sidde højt på barnets ryg, så dit barns ryg bliver belastet så lidt som muligt. Hvis du er på udkig efter en taske til et større barn, eller bare har brug for en normal rygsæk til dig selv, bør du kigge i vores store kategori med rygsække til voksne. Her er der en stort udvalg af mange forskellige typer, modeller, farver og størrelser. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti