JANUARUDSALG - Over 50.000 nedsatte varer - Se de bedste tilbud her

Douchebags, Little Bastard 60L, pure white

Nogle rejser kræver at der medbringes mere udstyr end andre. Uanset om du bare har brug for pladsen, eller du skal på en lidt længere tur, så har Little Bastard 60L plads nok til udstyret. Denne rummelige trolley er lavet til de mellemlange oplevelsesture.

Hele fronten på Little Bastard 60L kan åbnes i en enkelt bevægelse, og giver let adgang til det der er brug for. Netlommer indvendigt og top lommen udvendigt, sikker at der også er hold på de mindre ting der skal med på turen.

På trods af størrelsen er Little Bastard 60L let på tå. Store letløbende hjul og et kraftigt teleskop håndtag gør den let at transportere rundt. Praktiske håndtag på siden og i toppen gør det muligt at flytte rundt på den, når den ikke kan køres.

Little Bastard 60L elsker at tage slæbet for dig. Det patentanmeldte Hook-Up system gør det muligt at montere Base 15L, Hugger 30L eller Hugger 60L oven på den, og dermed skåne dine skuldre, og flytte vægten ned på hjulene.

Med inspiration i hvordan menneskets ribben beskytter de vigtigste indre organer, beskytter Douchebags Rib-Cage konstruktion dit dyrebare udstyr. Systemet er konstrueret af stærke men lette ABS ribbe. Denne geniale konstruktion gør at den traditionelle foring kan undværes, uden det forringer beskyttelsen af dit udstyr

Bredde: 37 cm
Højde: 21 cm
Længde: 76 cm
Vægt: 3,2 kg
Volumen: 60 liter
Udv. materiale: Polyester 600D / 1680D / TEP 500D x 500D
Indv. foring: Polyester 300D
ABS protection ribber


Varen findes også i Black Out, Cloud Grey og Scarlet Red.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.999 DKK Spar 29%
DKK 1.400,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti