Pieps Set Pro BT, lavinesæt

Pieps Set Pro BT er et komplet sæt lavineudstyr til dig, der bevæger dig ud i offpisten. Sættet indeholder en transciever, en lavineskovl og en sonde - den hellige treenighed, når det kommer til sikkerhed i offpisten.

Pieps Pro BT, transceiver
Pieps Pro BT lavinebipperen er kun lidt større end en mobiltelefon og meget intuitiv at betjene. Med en senderadius på 60 meter og en søgebredde på 60 meter er signalet kraftigt nok, til at du bliver fundet selv over store afstande. Tre antenner sikrer optimal præcision i søgningen, så du og dine venner kan arbejde hurtigere, når tiden er knap.

Bipperen sender på frekvens 457 kHz som er den internationale standard (Norm EN300718).

En af den smarte finesser ved Pieps Pro BT er auto-search-to-send funktionen. Så skulle du blive fanget i en følgelavine under søgning efter andre, og betjener du derfor ikke bipperen i et tidsrum, stiller bipperen sig efter en kort advarsel tilbage til sende-funktion - for din egen sikkerhed.

Størrelsen er 118 x 76 x 29 mm (L x B x H) og vægten 230 gram. Transceiveren bruger tre AAA-batterier, der som udgangspunkt holder apparatet kørende i 400 timer, hvis det er alkalinebatterier, eller 600 timer, hvis det er litiumbatterier. Fungerer ved temperaturer på -20°C til +45°C.

Pieps Pro BT understøtter iProbe, som er genialt, hvis du skal finde flere begravede i en lavine.

Pieps Shovel T705, lavineskovl
Sneskovl med T-greb og fire huller til redningsformål/bygning af slæde. En speciel overfladebehandling og skarpe kanter gør skovlen god i selv den mest kompakte sne.

Bladet er 24,4 cm bredt, og kan gå i de fleste rygsække, og skaftet er 72 cm langt. Skovlen vejer 705 gram. T705 har et ekstra stort blad, som gør, at du kan flytte mere sne hurtigere, og skovlen er nem at samle selv med handsker på.

Pieps Probe Aluminium 260, sonde
Pieps Probe Aluminium er en simpel sonde, som takket være dens konstruktion er lynhurtig at samle. Den kan blive op til 260 cm lang og har en belægning, der sikrer optimalt greb selv med handsker på. Sonden vejer blot 300 gram.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 3.899 DKK Spar 17%
DKK 3.199,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti