⚡ BLACK FRIDAY - ALT er nedsat -

Gratis gave: Spar 25 % på denne vare. Bestil inden fredag kl. 23.59 og få en gratis halsedisse.

Pieps Powder BT, lavinesæt

Pieps Set Powder BT er et komplet sæt lavineudstyr til dig, der bevæger dig ud i offpisten. Sættet indeholder en transciever, en lavineskovl og en sonde - den hellige treenighed, når det kommer til sikkerhed i offpisten.

Pieps Powder BT, transciever
Pieps Powder BT lavinebipperen er kun lidt større end en mobiltelefon og utrolig nem at betjene. Med en senderadius på 60 meter og en søgebredde på 60 meter er signalet kraftigt nok, til at du bliver fundet selv over store afstande. Tre antenner sikrer optimal præcision i søgningen, så du og dine venner kan arbejde hurtigere, når tiden er knap.

Bipperen sender på frekvens 457 kHz som er den internationale standard (Norm EN300718).

En af den smarte finesser ved Pieps Powder BT er auto-search-to-send funktionen. Så skulle du blive fanget i en følgelavine under søgning efter andre, og betjener du derfor ikke bipperen i et tidsrum, stiller bipperen sig efter en kort advarsel tilbage til sende-funktion - for din egen sikkerhed.

Størrelsen er 118 x 76 x 29 mm (L x B x H) og vægten 220 gram. Transcieveren bruger tre AAA-batterier, der som udgangspunkt holder apparatet kørende i 200 timer, hvis det er alkalinebatterier, eller 300 timer, hvis det er litiumbatterier. Fungerer ved temperaturer på -20°C til +45°C.

Pieps Powder BT understøtter iProbe, som er genialt, hvis du skal finde flere begravede i en lavine.

Pieps C660, lavineskovl
Let og særdeles ergonomisk skovl med teleskopisk skaft og c-greb. Skovlens lave vægt gør, at du stort set ikke mærker, at du har den med i rygsækken, samtidigt med at den er nem at samle og bruge, når det skal gå stærkt.

Skovlen er nem at samle, selv med handsker på, og c-grebet gør det desuden nemmere at grave med skovlen, når du har store handsker på.

Pieps Probe Aluminium 260, sonde
Pieps Probe Aluminium er en simpel sonde, som takket være dens konstruktion er lynhurtig at samle. Den kan blive op til 260 cm lang og har en belægning, der sikrer optimalt greb selv med handsker på. Sonden vejer blot 300 gram.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 3.199 DKK Spar 25%
DKK 2.399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1