⚡ BLACK FRIDAY - ALT er nedsat -

Gratis gave: Spar 32 % på denne vare. Bestil inden fredag kl. 23.59 og få en gratis halsedisse.

ARVA Evo5 Safety Pack, lavinepakke

Er du på jagt efter et lavinesæt, hvor du er sikker på at sikkerheden er i top, samt at det er let at bruge, så er dette det rigtige sæt!

Arva EVO5:
35 års eskpertise inden for lavineudstyr, har gjort at ARVA i dag har en EVO5, som bedst kan betegnes med: Small beacon, Big performance. ARVA har lavet en lavinebipper, som har alt det du har brug for, når du kører i offpisten. Den har en 50 meters søgeradius, 3 antenner og så har den en størrelse som passer perfekt i hånden.

EVO5 har et hav af smarte funktioner som:
Group check funktionen der er lavet, så du hurtigt kan tjekke om alle personer i din gruppe har tændt deres bipper, så I kan føle jeg sikre i sneen.
Marking Function, en feature du kan bruge hvis flere personer er begravet. Når man har fundet den første person, kan man bruge funktionen, så EVO5 ikke længere modtager personens signal. På den måde kan du hurtigt lede videre efter næste begravet person.
Multiple Burial Indicator, som viser antal personer begravet. Er der flere end 3 personer, vises der et plus.
Automatic Revert-to-Transmit, en funktion der hjælper dig, hvis du selv bliver fanget i en lavine mens du søger efter andre. Lavinebipperen vil så automatisk skifte til send-mode efter 8 minutter, så andre personer kan finde dig.
U-Turn Alarm, fortæller dig hvis du er på vej i den forkerte retning væk fra personer, som er begravet.
Interference Management, reducerer automatisk søgebredden og ignorer alle andre frekvenser, så den kun fokuserer på den fundne lavinebipper. Det maksimerer bipperens performance. Denne funktion kan deaktiveres.

Specifikationer og features:
Søgeradius: 50 meter
Group Check Mode
Marking function
Digital Signal Processing
Multiple Burial Indicator
3 antenner
Auto-Test
Interference Management
Backlit screen (Sørger for at du kan se skærmen i dårlige lysforhold)
U-Turn alarm
Vægt: 165 g inkl. batterier

ARVA SPARK 240:
Lavinesonden er lavet i aluminium og vejer kun 250 gram. Dette er en simpel sonde som vil fungere for de flest skiløbere som kører offpist. Den har en lav vægt og er utrolig hurtig at samle. Der skal bare trækkes i håndtaget for enden af sonden og så samler den sig selv på meget få sekunder. Samlet er sonden 240 cm, og sammen foldet består sonden af 8 rør af 30 cm, og en diameter på 12mm pr. rør. Modellen er lavet med et Pin Lok, som sørger for at holde de løse rør samlet, når du først har trukket i håndtaget. Samtidigt kan man se snedybden i centimeter, da ARVA har lavet en centimeter indikator på sonden, så man ved hvor dybt man skal grave.

ARVA ACCES TS skovl:
Solid aluminiums skovl med en totalvægt på 620 gram. Her får du et godt mix af vægt og holdbarhed. Modellen kommer en simpel Pin Lock, som sørger for at låse skaftet med bladet. Håndtaget er et ergonomisk T-Grip håndtag. Længden på skovlen er enten 72 cm eller 57 cm, da den har teleskopskaftet kan justeres i længden. Skaftet er 35 cm, når det er pakket sammen, bladet er 24 cm langt og 24 cm bredt.

Forskellen på EVO4 pakken og EVO 5 pakken er:
EVO5 lavinebipperen har en søgeradius på 50 meter og EVO4 har en søgeradius på 40 meter. EVO5 har Revert-to-Transmit, Interference Management og U-turn alarm.
Sonden i EVO5 pakken fylder mindre og er kraftigere i materialet.
Skovlen i EVO5 pakken har et teleskopisk skaft, så du får en længere skovl.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 2.799 DKK Spar 32%
DKK 1.879,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1