Ortovox Free Rider 20 S, AVABAG, dark blood

Ortovox Free Rider 20 S AVABAG er den perfekte rygsæk til dagsture ud i pudderen. De 20 liter plads er rigeligt til lavineudstyr, et ekstra lag tøj og lidt snacks. Udenpå tasken er der både bæresystemer til ski, snowboard, isøkse, stave og hjelm. Den er desuden klargjort til drikkesystem, hvilket er meget brugbart, hvis du skitourer - systemet medfølger dog ikke. De ergonomisk designede stropper og det stabile rygpanel giver en god vægtfordeling og dermed en fantastisk komfort.

Tasken har desuden et indbygget TÜV-certificeret rygskjold som tilpasser sig kroppens konturer og forbliver fleksibelt, selv når det bliver koldt.

Ortovox' nye AVABAG teknologi er det mest revolutionerende, der er sket indenfor lavinerygsække i mange år. Traditionelt har lavinerygsække både været store og tunge - men ikke med AVABAG. Hele systemet vejer blot 690 gram og fylder noget mindre, end ABS systemer hidtil har gjort. Dette har sikret AVABAG systemet "Product Of The Year" prisen på den prestigefyldte ISPO messe.

Leveres inkl. AVABAG enhed, men UDEN gaspatron. Bemærk, at stål- og carbonpatronerne, som er lavet til ABS systemer, ikke er kompatible med AVABAG modeller. Alt efter behov kan AVABAG systemet lynhurtigt af- eller påmonteres. Det giver ekstra sikkerhed, at betjeningen kan foregå selv med tykke handsker på.

Denne model er en størrelse "short", hvilket betyder, at den er tiltænkt folk, der er mellem 150 og 175 cm høje. Er du højere end dette, bør du vælge Ortovox Free Rider 22.

Specifikationer og features:
Volumen: 20 liter
Inkl. let AVABAG airbag-system
Vægt: 2.130 g (inkl. AVABAG + gaspatron)
Materiale: Nylon 420D Ballshadow
D-Skifix (bæresystem til ski)
Bæresystem til snowboard, isøkse, stave og hjelm
Hoftelomme
Toplomme til goggles, telefon, etc.
Signalfløjte i brystspænde
Passer folk fra 150 til 175 cm

Ved køb af en Ortovox rygsæk med AVABAG system, SKAL du se videoerne i linket nedenfor, for at undgå fejl når du skal klargøre tasken selv - det er ikke svært at gøre, men nødvendigt at se.
https://www.ortovox.com/uk/services/emergency-equipment/avalanche-airbags/avabag-service-clips/


Varen findes også i Black Anthracite.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 5.499,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti