Huer, halsedisse mm. til mænd

Til piger/damer - klik her. Til børn - klik her

Uanset om det er til skiferie eller blot til brug under danske himmelstrøg finder du her pandebånd, huer og halsedisser til enhver lejlighed og temperatur. Huerne er lige så anvendelige til gåture i den danske vinter, som de er på pisterne.

Praktisk halsedisse som holder halsen varm

En særligt god men også overset måde at holde varmen på er med en halsedisse, også kendt som en bandana, halskrave eller neckvarmer. Halsedissen er velkendt indenfor motorcykel verdenen, da den fylder mindre end et halstørklæde og derfor er nem at gemme inde under hjelmen.
Du finder et stort udvalg lige fra billige halsedisser til luksus skihuer i GORE-TEX®. Der findes ligeledes et stort udvalg i balaclavaer, til når det er rigtig koldt og du skal pakkes helt ind eller til brug som hjelmhue under din skihjelm.

Husk skihuen - 90 % af varmen mistes fra hovedet

En talemåde er at man skal holde hovedet koldt… det gælder dog ikke lige i denne kategori. Uden en hue på hovedet vil du miste 90 % af din kropsvarme, derfor er det vigtigt at hovedet holdes varmt, når du opholder dig i sne og blæst. Her finder du et stort udvalg af skihuer og vendbare beanies fra eksempelvis Billabong samt elefanthuer til børn. Både i den danske vinter og på løjperne er strikhuer i kraftigt strik blevet mere og mere populære og du finder et stort udvalg i strikhuer til ham og hende, de kraftige strikhuer er eksempelvis i stil med dem du måske har set kronprinsesse Mary bruge. Som et alternativ til huen finder du også et stort udvalg af pandebånd i microfiber, fleece, uld og softshell nedenfor.

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1