Huer, halsedisser og balaclavaer til mænd

Her kan du finde et gigantisk udvalg af tilbehør til den kolde danske vinter eller til din kommende skiferie. Vores sortiment består blandt andet af halsedisser, balaclavaer, skihuer, pandebånd og face masks fra nogle af markedets bedste og mest populære brands. Du kan finde alt fra de billige halsedisser til luksus skihuer fremstillet i Gore-Tex®. Vi kan særligt anbefale vores populære Airhole balaclavaer.

Det er vigtigt at holde varmen, når man er på skiferie. Det gælder særligt for hovedet, da størstedelen af den varme, som kroppen taber, mister man fra hovedet. Man skal derfor som minimum have én halsedisse og hue med på ferien - eller købe en balaclava der kan varme både halsen og toppen af hovedet. 

Det er også vigtigt at have varme hænder, så du bør naturligivis også anskaffe dig et par gode skihandsker. Når du handler hos Skisport får du 103% prisgaranti og hurtig levering af dine varer. Vi forhandler også disse produkter til damer og børn

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Køb en halsedisse til mænd

Hos Skisport kan du finde et stort udvalg af halsedisser til mænd og herre, der kommer i mange forskellige designs og farver. Det er de færreste, der ønsker at komme hjem fra skiferien med en halsbetændelse, så derfor er det en god idé at holde halsen varm med en halsedisse. Disse bliver oftest fremstillet i fleece eller mikrofiber, hvor fleece er beregnet til den almindelig fritid og hverdag, mens mikrofiber er bedre til aktivt brug, hvor man har behov for svedtransporterende materialer.

Her kan du finde halsedisser i mange forskellige variationer. De kommer i alt fra simple sorte halsrør til mere avancerede store halsedisser med åndehuller, flotte mønstre og smarte features. Det er også muligt eksempelvis at få en strikket halsedisse, der næsten kan minde om noget, som din bedstemor kunne have strikket.

Halsedisser går også under andre navne, men i princippet dækker de alle den samme type produkt. For eksempel kaldes de også for halstørklæder, halsrør, neckvarmer, bandana og halskrave. Det er blot forskellige ord for det samme, så hvis du er på udkig efter en af de nævnte typer, kan du sagtens købe en halsedisse.

Skihue til at holde hovedet varmt

Undersøgelser viser, at man mister 90% af kropsvarmen gennem hovedet. Det er derfor et mærkelig ordsprog, når man siger, at man skal holde hovedet koldt i stressede situationer. Faktisk er det helt omvendt. Det er afgørende for dig, at du holder dit hoved varmt i stedet. Dette gælder særligt, når du opholder dig kolde steder som for eksempel, hvis du går en tur i det kolde danske vinterlandskab, eller hvis du skal på en dejlig skiferie.

Vi har heldigvis alt det, som du skal bruge for at holde hovedet varmt. Vi har naturligvis vores halsedisser til at holde halse varm, men det hjælper ikke på at holde toppen af hovedet varmt. Her skal du have anskaffet dig en varm hue eller beanie. I vores sortiment finder du mange forskellige typer af hovedbeklædning til skiferien - alt fra simple vendbare beanies til skihuer i smarte farver, der er fremstillet i Gore-Tex®. 

Som alternativ til en hue kan du også overveje at købe et pandebånd, der kan holde din pande og øre varme. Disse kommer også i mange forskellige varianter, og kan blandt andet fås i materialer som akryl, fleece og uld. Vi har også et stort udvalg af skihuer og pandebånd med integrerede trådløse høretelefoner, der gør, at du nemt kan høre musik ned af pistene. Uanset hvilken type pandebånd, beanie eller skihue til herre du er på udkig efter, kan du finde det hos os på Skisport.

Kæmpe udvalg af balaclavaer

Det kan også være en god løsning at købe en balaclava til mænd. Her kombinerer man på en måde halsedissen og skihuen til et samlet produkt, der både kan holde hals og hoved varmt. De fungerer ved, at man trækker den ned over hovedet, så det kun er ens øjne, der ender med at være synlige. Balaclavaen er således en god all-round produkt, der med sikkerhed kan holde dig varm i de kolde vejr. Mange kalder desuden en balaclave for elefanthue, hvilket det i bund og grund også er. 

Hos Skisport har vi et kæmpe udvalg af balaclavaer og elefanthuer, der virkelig sælger som varmt brød. Vi har en masse varianter fra eksempelvis mærket Airhole, der fremstilles i mange forskellige farver, mønstre, designs, størrelse mm. Mange balaclavaer er både svedtransporterende og vandafvisende, så fugt og vand ikke gør dig kold, hvis du er udenfør over en længere periode. 

Gode tilbud på halsedisser og skihuer hos Skisport

Hvad enten du er på udkig efter en ny halsedisse, skihue, balaclava eller alle tre beklædningsgenstande, kan du med fordel købe det gennem Skisport. Her kan mænd købe tilbehør til deres skitøj til meget fordelagtige priser, da vi giver store besparelser på mange produkter. Det er ikke unormalt, at du kan spare op til 40% på en halsedisse, hue og balaclave, så hvis du vil have et godt tilbud, er du kommet til det rette sted.

Ikke nok med at vi giver usædvanlig gode tilbud på enkelte produkter, så kan vi samtidig tilbyde dig 103% prisgaranti på halsrør/halsedisser, huer, balaclavaer, pandebånd osv. Det betyder, at du altid er sikret markedets bedste pris, da de prismatcher alle vores varer. Derudover tilbyder vi dig lettilgængelig kundeservice, fuld returret og dag til dag levering.  

 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti