Airhole Halsedisse Ergo Cashmere, burgundy

Den mest luksuriøse halsedisse på markedet. Denne halsedisse kan lynhurtigt blive din bedste ven i bjergene – især på de kolde dage. Stoffet er en blanding af cashmere og merinould, som er mere kompakt og lettere, end menneskeskabte stoffer. Blandingen håndterer på fantastisk vis varme, kulde og fugt, og modvirker opbygning af dårlige lugte i stoffet. Stoffet er desuden yderst åndbart, hvilket virkeligt kan mærkes, når vejret bliver råt, samt når du arbejder hårdt i bjergene. Ulden er naturlig, bæredygtigt produceret og biologisk nedbrydelig - det her er en halsedisse med god samvittighed!

Airholes Ergo Shape gør denne halsedisse super behagelig at have på, idet den på bedre vis dækker næsen, samtidigt med at dens form arbejder godt sammen med dine goggles om at lukke helt til for vind og vejr.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Features:
Airhole som er håndsyet direkte på ulden for øget holdbarhed
Materiale: 10% cashmere og 90% merinould
Ergo Shape
Stoffet beskytter naturligt mod vind og vejr
Kan bruges både som ansigtsmaske og halsedisse
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 449,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner tirsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti