Airhole Halsedisse Ergo 3 Layer, charcoal

Den mest tekniske halsedisse i Airholes katalog. Halsedissen er lavet i 3 lag, og har en membran med en vandtæthed på 20.000mm, som gør, at du altid er tør – selv når vejret viser sig fra sin allerværste side. Ydermere er halsedissens yderside DWR-behandlet (Durable Water Repellant), hvilket gør stoffet vandafvisende, og dermed forhindrer fugt og vand i at lægge sig på ydersiden af den. For at modvirke ophobning af fugt på indersiden af halsedissen er membranen også åndbar.

Airholes Ergo Shape gør denne halsedisse super behagelig at have på, idet den på bedre vis dækker næsen, samtidigt med at dens form arbejder godt sammen med dine goggles om at lukke helt til for vind og vejr.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Denne halsedisse er lavet næsten udelukkende af materialer fra gamle plasticflasker, som er knust, smeltet og trukket ud til tråde, som egner sig helt fantastisk til at lave ansigtsmasker af. Det her er en halsedisse med god samvittighed.

Features:
Airhole som er varmestøbt direkte på stoffet for øget holdbarhed
Materiale (yderst): 100% polyester
Materiale (inderst): 92% polyester og 8% spandex
Membran: TPT Membrane
DWR-behandlet
Ergo Shape
Produceret af genbrugsmaterialer
Kan bruges både som ansigtsmaske og halsedisse


Varen findes også i Navy.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 339,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti