Airhole Facemask 2 Layer, dogs

Den perfekte ansigtsmaske til de kolde vinterdage. Den er fremstillet på samme måde, som en god skijakke med for på indersiden – bare til dit ansigt. Ansigtsmasken er lavet i et blødt stof med en membran indeni. Dette betyder, at den let modstår vand, og har et vandsøjletryk på op til 10.000mm. Ydermere er stoffet DWR-behandlet (Durable Water Repellant), hvilket gør stoffet vandafvisende og ekstra åndbart. Denne Facemask holder dig altså både varm og tør, når det sner, regner eller blæser!

Airholes Ergo Shape gør denne ansigtsmaske super behagelig at have på, idet den på bedre vis dækker næsen, samtidigt med at dens form arbejder godt sammen med dine goggles om at lukke helt til for vind og vejr. Masken samles bagpå med velcro, og du kan således nemt justere den, så den passer perfekt til dit ansigt.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Stoffet til denne halsedisse er lavet 100 % af materialer fra gamle plasticflasker, der er knust, smeltet og trukket ud til polyestertråde, som egner sig helt perfekt til at lave ansigtsmasker af. Det her er en halsedisse med god samvittighed.

Denne model fås i massevis af forskellige farver og designs – tjek dem ud!

Specifikationer og features
Airhole som er varmestøbt direkte på stoffet for øget holdbarhed
Materiale: 100% genbrugt polyester
Vandtæthed: 10.000mm (vandsøjletryk)
DWR-behandlet
Ergo Shape
Samles bagpå med blødt velcro


Varen findes også i Navajo, Outdoor, Palms, Polar Bears og White Rose.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 299,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti