Airhole Balaclava Full Hinge Waffleknit, sort

En super behagelig balaclava lavet af strikket polyester og lycra. Dette giver en balaclava som er vandafvisende, samtidigt med at den lader luft strømme igennem. Balaclavaen gør altså et rigtigt godt stykke arbejde i både at holde dig tør og varm – og så er den ligeså behagelig som din ynglings striksweater! Stoffet er strækbart og er DWR-behandlet (Durable Water Repellant), så det bliver ved med at være vandafvisende. Desuden sørger stoffet selv for at transportere sved og fugt væk fra huden, og ud på ydersiden af stoffet, hvor det meget hurtigere fordamper.

Airholes Full Hinge design gør balaclavaerne mere alsidige end de nogensinde før har været. Du kan have alt trukket helt op, når vejret er dårligt. Du kan trække den nederste del ned under hagen, for at få mere luft til ansigtet, men stadig bruge den som hue. Du kan trække overdelen ned, og bare bruge den som facemask. Du kan også trække alt ned om halsen, og bruge balaclavaen som en halsedisse. Dette er et 4-i-1 produkt, som altid performer – ligegyldigt hvor hurtigt vejret ændrer sig.

The Airhole sidder på alle Airholes produkter. Det giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, hvilket er en kæmpe hjælp til at holde dig varm og tør på selv de længste dage ude i bjergene.

Specifikationer og features
Airhole som er varmestøbt direkte på stoffet for øget holdbarhed
Materiale: strikket polyester og lycra
DWR-behandlet
Moisture Wicking
Full Hinge model: 4-i-1 design
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 399,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti